Infància, Joventut i Gent Gran

INFÀNCIA, JOVENTUT I GENT GRAN

Infància, Joventut i Gent Gran

Un poble amb oportunitats reals per als joves i adolescents i que cobreixi les necessitats de tothom, des dels més petits als més grans.

INFÀNCIA

Trobareu més detalls d’aquesta proposta a l’apartat d’EDUCACIÓ.

Trobareu més detalls d’aquesta proposta a l’apartat d’EDUCACIÓ.

JOVENTUT

Reformularem Can Buixó com a espai de referència pels joves on tinguin lloc diferents activitats, xerrades i concerts i s’hi trobin el Casal de Joves, les diferents entitats juvenils, una sala d’estudi, tallers… 

Ampliarem l’oferta dels espais esportius d’ús públic pels joves. Com habilitar les pistes del Centre Cívic i recuperar l’skatepark, obrir el Camp de Futbol més enllà dels entrenaments i partits i equipar el parc de calistènia.

Facilitarem l’accés a l’habitatge per la joventut. Trobareu més detalls d’aquesta proposta a l’apartat d’URBANISME.

GENT GRAN

Centre de dia municipal. Està constituït per un equip multidisciplinari. Director/a, personal sanitari, auxiliars de geriatria, fisioterapeuta, animació sociocultural…..

Objectius:

  • Acolliment residencial a persones amb dependència.
  • Assistència a les necessitats diàries i bàsiques de la persona dependent.
  • Suport a les famílies i benestar de les persones dependents.

Crearem un Menjador en Comunitat per la gent gran per fomentar les relacions socials i una alimentació adequada. Trobareu més detalls d’aquesta proposta a l’apartat de SALUT I BENESTAR SOCIAL.

Recuperarem la Memòria Històrica per homenatjar tots els represaliats feliuencs a l’època de la Guerra Civil i la postguerra. A més escriurem la història de la dona a Sant Feliu. Una de les vies per fer-ho serà la difusió per Ona Codinenca. Trobareu més detalls d’aquesta proposta a l’apartat de CULTURA.

  • Impulsarem activitats generacionals per fomentar la interacció entre persones de diferents edats.
     
  • Elaborarem una proposta de les pautes a seguir per aconseguir la inclusió de la gent gran en les activitats de l’àmbit educatiu que organitza l’ajuntament.
     
  • Farem cursos/xerrades creuats entre joves i gent gran, on es podrà formar en temes com: noves tecnologies, llengua, història, etc.