Política de privacitat i dades

 

Informació bàsica sobre Protecció de Dades Personals

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Primàries Codines.

FINALITATS: Gestió de la inscripció de l’interessat en el registre de votants per a la celebració d’eleccions primàries per a les eleccions municipals de 2023, per a rebre informació relacionada amb les primàries i les esmentades eleccions i per a rebre informació sobre processos de primàries posteriors.

LEGITIMACIÓ: La base legal per al tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit, manifestat mitjans la signatura donada.

DESTINATARIS: Les dades no seran cedides a tercers, excepte requeriments judicials o de la Adm. Pública en l’àmbit de la seva potestat i seran gestionades per empleats o persones autoritzades pel Responsable.

DRETS DE L’INTERESSAT: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s’especifiquen el la nostra Política de Privacitat.

INFORMACIÓ ADDICIONAL: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat al revers d’aquest document.

 

D’acord la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades, per al tractament de dades dels menors de 16 anys, caldrà el consentiment del tutor legal.

 

 

Política de privacitat

1. Objecte

Primàries Codines ha assumit el compromís de protegir la seva privacitat i les seves dades personals. En aquesta Política de Privacitat, li informem de la forma en la qual protegim les seves dades personals. Li recomanem llegir-la abans de complimentar el formulari.

Primàries Codines defensa fermament els drets fonamentals a la privacitat i a la protecció de les dades personals, així com el compliment de les lleis nacionals i europees relatives a la privacitat.

En aquesta declaració de privacitat es descriu com Primàries Codines tracta i protegeix les dades personals de qui les facilita, així com en el context de les nostres activitats internes.

2. Responsable del Tractament

El responsable de tractament de les dades personals que ens faciliti és Primàries Codines , amb domicili social al carrer Agustí Santacruz, 8 de Sant Feliu de Codines. Les dades de contacte són telèfon 630 92 19 36 o correu electrònic dades@primariescodines.cat.

3. Dades que recopilem

Les dades personals, que siguin facilitades pels interessats, podran ser tractades per Primàries Codines com a Responsable del Tractament, sent en tot moment conservades i tractades en territori Europeu. Les dades facilitades per l’interessat, s’entendran que són correctes, ja que és el propi interessat el que, voluntàriament, introdueix les seves dades en els formularis i qui respon de la seva veracitat.

4. Finalitats dels tractaments de les dades personals

Les dades personals que ens faciliti al formulari d’inscripció, es tractaran per a la gestió de la inscripció de l’interessat en el registre de votants per a la celebració d’eleccions primàries per a les eleccions municipals de 2023, per a rebre informació relacionada amb les primàries i les esmentades eleccions i per a rebre informació sobre processos de primàries posteriors.

5. Terminis de conservació de les seves dades personals

Les dades es conservaran fins a la finalització de l’activitat que es tracti o fins que l’interessat sol·liciti la seva supressió. Les seves dades personals, es conservaran bloquejades mentre existeixin obligacions legals exigibles al Responsable del tractament conforme a la normativa vigent en cada moment. Una vegada finalitzats aquests terminis de prescripció d’obligacions legals, les seves dades seran destruïdes. En el procés de destrucció de les dades personals, s’aplicaran totes les mesures de seguretat necessàries per mantenir la confidencialitat de les mateixes.

6. Legitimació pel tractament de les seves dades personals

La base legal pel tractament de les seves dades personals és el consentiment lliure i explícit, donat en el moment de facilitar voluntàriament les seves dades personals en el formulari i l’acceptació del seu tractament en l’apartat corresponent.

7. Comunicació de les seves dades personals a tercers

Primàries Codines no comunicarà les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte per complir amb una obligació legal i/o per requeriment judicial o de l’Administració Pública en l’exercici de les seves potestats i seran gestionades per empleats o persones autoritzades pel Responsable del tractament.

8. Drets que es poden exercir

Qualsevol persona té dret a obtenir informació clara i comprensible sobre si Primàries Codines s’estan tractant les seves dades personals. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser lliurades així com revocar el consentiment atorgat, l’exercici d’oposició al tractament de les seves dades i també pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de forma que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i de tractaments per decisions individuals automatitzades no apliquen en aquest cas per el tipus i finalitats de tractament de les mateixes.

L’exercici dels drets anteriorment indicats es poden sol·licitar per correu postal o electrònic, adjuntant còpia del DNI o passaport i exposant el dret que vol sol·licitar davant de Primàries Codines a les adreces facilitades en el punt 2 d’aquesta Política de Privacitat.

9. Dret a presentar reclamació davant l’autoritat de control

En tot moment podrà presentar reclamació davant l’autoritat de control competent.

10. Mesures de seguretat que s’apliquen a les dades personals

Primàries Codines aplica les mesures tècniques i organitzatives necessàries tenint en compte els riscos que presenten els tractaments de les dades personals, en particular com a conseqüència de la destrucció, pèrdua o alteració accidental o il·lícita de dades personals transmeses, conservades o tractades d’una altra forma, o la comunicació o accés no autoritzat a aquestes dades personals. L’aplicació de les mesures tècniques i organitzatives previstes tenen en compte l’estat de la tècnica, els costos d’aplicació, i la naturalesa, l’abast, el context i les finalitats dels tractaments, així com els riscos de probabilitat i gravetat variables per als drets i llibertats de les persones físiques.

Primàries Codines aplica aquestes mesures de seguretat per garantir un nivell de seguretat adequat per mitigar els riscos detectats en les anàlisis efectuades prèviament als tractaments i durant tot el cicle de vida de les dades personals i els seus tractaments.

11. Canvis en la Política de Privacitat

Primàries Codines es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat quan sigui necessari per adaptar novetats legislatives o altres regulacions, per les bones pràctiques i procediments de Primàries Codines i per requeriment de les autoritats de control.